✖✖Gadis Penglipurlara✖✖
Instagram

About

Linkies

FollowDashboard

Merdeka :)
Friday, 31 August 2012 | 0 Comment |


Hai Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yg ke-55 & Selamat Hari Raya :) Masih sempat lagi kan? Puasa sebulan so rayaa pon kena lah sebulan jugakk, sorry sangat-sangat terlambat nak update pasal raya baru ni. Sangat tidak sempat, sebab nak buat kerja kursus Geo lagi,dengan open house lagi, 4 hari yang lepas Tokwan masuk hospital sebab Heart attack. Tu yang tak sempat tu. Tiap-tiap hari berulang 34 km ada lah jugakk -,- penatt. Sekolah pon miss 3 hari, sebab asyik balik pagi-2 buta ja, like 3 4 pagi macam tu, tak cukup tidor lah awak --" sekolah nanti mesti cikgu mengata, kata pi lah cikgu oi -,- Allah and I know what I'm doin'.

Btw, sapa sambut Merdeka semalam? Mesti best kan? Uhmm, Yana tak boleh pii sebab kena jaga Tokwan dekat hospital. Kalau belah Kedah ni yang famousnya dekat Stadium Darul Aman ye dakk? Tapi mesti ramai yang turun Penang kan? Tuu pon kalau free tak gitu? Act, taktau nak update apa pasal merdeka ni, tapi sebab gatai tangan ni sebab rindu sesangat dekat makhluk-makhluk asing blogger yang comel-comel belaka :3
Selamat Hari Merdeka semua !! and jangan lupa doakan kesihatan tokwan Yana :') sangat terharu.




Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post

Short Biodata

Name: Kelibat Gadis
Known as: Gadis
Age: 20-5 years old
Status: Hak Milik Allah
Country: Malaysia
Fav. Colours: Warna Kehidupan
Language: Malay and English
Hobby: blogging, Sleeping, Eating
Fav Quotes: be yourself!
Contact Me: Official Blog

Likes:Semua benda kecuali benda yang tak suka

♥ Eating
♥ Blogging
♥ Chocolates
♥ Ice Cream
♥ Tweet Addict
♥ Black+White
♥ Sleeping
♥ Natural Beauty

Dislikes

✖ Haters
✖ Liars
✖ High heels

Aku hanya manusia biasa . Hamba Allah yang mempunyai sejuta kelemahan. Andai itu takdirku , aku terima dengan rela hati :')