✖✖Gadis Penglipurlara✖✖
Instagram

About

Linkies

FollowDashboard

Lelaki vs Blog
Tuesday, 25 September 2012 | 0 Comment |



Assalamualaikum, hai semua blogger and sapa-sapa saja yang berblogwalking disini :) Tengok title *tengok atas*. Ok, dah nampak? Haha, soalan terbodoh abad ni -,- Lelaki dan blog? Ehh, cute-cute ja. Selalunya perempuan yang banyak ada blog kan? Majoritinya perempuan lah kan, tapi blog yang best adalah blog boys, cuba perhatikan, depa sangat jujur and I think that is cool :D Kay, Yana mengaku blog Yana tak seberapa, tapi takpa Yana bersyukur seadanya :) HAHA, ayat gila pasrah. Hari ni takmau bengang-bengang macam semalam dah, nak happy-happy ja. I think boys punya blog tersangat-sangat lah cool *berapa kali nak mention ni?* Sesetengah perempuan ikut trend semasa,ikut kawan, sesetengah kay sesetengah :) It's mean bukan semua. Tapi boys takkan buat kalau takda minat kan? It's just my opinion. Tapi rasanya betullah. And depa sangat jujur gila, tak dak punya nak cover-cover nak tipu-tipu.

Apa tujuan buat blog ehh? Tujuan Yana sebab Yana ni jenis yang susah nak luahkan masalah dekat orang, lagi-lagi family. Dalam family Yana lah yang paling pendiam, tapi kalau dekat luaq masuk ayaq *air*,kena faham kita orang Kedah, HAHA. Tapi dengan kawan Yana selalu share, selalunya rakan sebaya yang faham perasaan kita. Ikut bahasa mudah kamcing la, boleh masuk. Sama-sama masuk ayaq. Tu yang buat blog, kalau ada yang Yana tak puas hati tulis ja, tapi kena private sikit lah sebab satu dunia boleh tengok. Bila dah tulis tu rasa macam dah terlepas sikit masalah. Sikit ja, selagi masalah tak selesai. Tapi kita boleh detect orang yang saja-saja buat blog, nak tahu? Tengok blog dia tiap-tiap minggu, kalau takdak post yang terbaru , dah sah-sah dia tu ikut trend. Tapi tak sure sangat lah sebab mungkin dia buzy, ataupun lama-lama sekali like 3 minggu 4 minggu macam tu. Dah Yana bagitau ni, jangan cakap apa pulak bila dah dapat detect, biaq ja, satgi kita kena cop buzybody. Ok, bye blogwalker :) Assalamualaikum :D


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post

Short Biodata

Name: Kelibat Gadis
Known as: Gadis
Age: 20-5 years old
Status: Hak Milik Allah
Country: Malaysia
Fav. Colours: Warna Kehidupan
Language: Malay and English
Hobby: blogging, Sleeping, Eating
Fav Quotes: be yourself!
Contact Me: Official Blog

Likes:Semua benda kecuali benda yang tak suka

♥ Eating
♥ Blogging
♥ Chocolates
♥ Ice Cream
♥ Tweet Addict
♥ Black+White
♥ Sleeping
♥ Natural Beauty

Dislikes

✖ Haters
✖ Liars
✖ High heels

Aku hanya manusia biasa . Hamba Allah yang mempunyai sejuta kelemahan. Andai itu takdirku , aku terima dengan rela hati :')