✖✖Gadis Penglipurlara✖✖
Instagram

About

Linkies

FollowDashboard

Kenduri kenduri
Wednesday, 27 March 2013 | 0 Comment |
Assalamualaikum , sure hampa dah lupa aku enn ? Biasa laa , calon piyemmar , banyak aktiviti , tusyen sini , tusyen sana , tusyen sinun . Memang kena struggle gilaa arhh tahun ni , ya lahh , aku ni bercita cita nak masuk SBP , *puihpuihpuih . Hahaha , agak agak boleh ? Insyaallah .

Haa , nampak nampak . Tu suami aku , anak aku . Muahahahhaha , ehh dak dak . Saya masih dara , wuhuuu :D Tu abang cayeww lahh , hahaha , budak kecik shin chan tuu anak sedara . Sapa nak kenal kenal ngan abang meh contact meh , still available . HAHA , act ni gambar masa kenduri kat rumah , abang kahwin . Bukan yang ni , sorang lagi , nah bukti .

Halal kay halal , JAKIM lagi y'all . HAHHA , dah jangan tengok lama lama . Orang yang dah kahwin takpa , err kay dah , setakat tuu ja lahh kot .

Sebenarnya , saya telah ditegur oleh sepupu kerana sudah lama tidak mengemaskinikan blog , wuuu :D ayat teww . hahaha , kay dahh , byee . Assalamualaikum ,tak jawab berdosa , kalau jawab sayang . Muah muah muah :*


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post

Short Biodata

Name: Kelibat Gadis
Known as: Gadis
Age: 20-5 years old
Status: Hak Milik Allah
Country: Malaysia
Fav. Colours: Warna Kehidupan
Language: Malay and English
Hobby: blogging, Sleeping, Eating
Fav Quotes: be yourself!
Contact Me: Official Blog

Likes:Semua benda kecuali benda yang tak suka

♥ Eating
♥ Blogging
♥ Chocolates
♥ Ice Cream
♥ Tweet Addict
♥ Black+White
♥ Sleeping
♥ Natural Beauty

Dislikes

✖ Haters
✖ Liars
✖ High heels

Aku hanya manusia biasa . Hamba Allah yang mempunyai sejuta kelemahan. Andai itu takdirku , aku terima dengan rela hati :')