✖✖Gadis Penglipurlara✖✖
Instagram

About

Linkies

FollowDashboard

Merepek -,-
Friday, 24 May 2013 | 0 Comment |
Ohh hoi ! assalamualaikum buddies  buddieskuuu :D rindu I dak ? dah lama update blog , sorry sorry :/ satu lima laa katakann , pmr tahun ni . Wish me luck guys  :* sebenarnya  yana taktau nak tulis tentangg apa  , tapi tetiba teringat kat kekasih kedua ni , tadi hampir terlupa password . Naik cemas dahh -__- tekan punya tekan boleh jugak \(~o~)/ yeahhh  !

Idea ohh idea tolong hampiri kuuu , dulu ada saja yang nak ditulis , haaaa , dapat dahh. Yana dapat nephew lgi .*handclap* Of course lahh laki kan . kay tak lawak  -,-  em em , nama tak dapat lagi . dok panggil boy lagii . So , yang tuu ja lahh kot . rasanya tak dak apa dahhh . Kay byeeee


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post

Short Biodata

Name: Kelibat Gadis
Known as: Gadis
Age: 20-5 years old
Status: Hak Milik Allah
Country: Malaysia
Fav. Colours: Warna Kehidupan
Language: Malay and English
Hobby: blogging, Sleeping, Eating
Fav Quotes: be yourself!
Contact Me: Official Blog

Likes:Semua benda kecuali benda yang tak suka

♥ Eating
♥ Blogging
♥ Chocolates
♥ Ice Cream
♥ Tweet Addict
♥ Black+White
♥ Sleeping
♥ Natural Beauty

Dislikes

✖ Haters
✖ Liars
✖ High heels

Aku hanya manusia biasa . Hamba Allah yang mempunyai sejuta kelemahan. Andai itu takdirku , aku terima dengan rela hati :')