✖✖Gadis Penglipurlara✖✖
Instagram

About

Linkies

FollowDashboard

My Sad Ending
Friday, 3 January 2014 | 1 Comment |
1.1.14 . Satu permulaan yang tak bagus . Aku dah penat nak menangis . Actually , I still love you . Lidah kata benci. Hati kata sayang . Ya Allah , sungguh aku tak sanggup nak hadapi semua ni . Let me tell you something.

First - sebelum kenal

Okay, dia tackel aku kat fb . And aku tau dia fake . Disebabkan aku ni jenis yang malas nak layan orang yang aku tak kenal ni tambah tambah pulak fake . So aku tak layan . And he didn't give up to be friend with me . Macam macam dia IM aku . 

u know why i always disturb u ?because i really really like u.
i know that u may feel annoyed and dislike me but I feel down and can't stand one day without talking to u even we NEVER meet . sorry for disturbing u again
- i go crazy because u no reply . be my friend?u will know that i'm not that annoying
-I'm like xiao people u know
- i will still kacau u even u no reply
-I love you. I'm totally and completely in love with you. And I don't care if think its too late, I'm telling you anyway.
-yana,why u don't reply me ? why u can't accept me as your friend ? I know I'm not nice and very sohai,but please reply this. I never beg like this to girl. u should feel lucky lol

Hang tipu laa kalau hang tak jatuh hati kan . Tapi masa ni aku macam annoyed gila dengan ayat dia apa semua . Sampai lah satu peringkat aku macam cabar dia . Aku tweet ' If you don't wanna be a fucker stop being a faker ' . Sounds like that laa . And aku tau dia marah , tapi memang aku saja nak naikkan darah dia masa tuu . Aku takmau dia ganggu aku lagi . Then aku tak sangka pulak dia nak create account fb yang baru . And I was like ' biar betul hang ni ? ' . But sebelum tu aku pernah laa cakap kat dia aku tak suka kawan dengan faker or stranger . Disebabkan aku janji dengan dia yang aku akan bagi number aku bila dia terus terang . Aku kena laa tepati janji aku walaupun aku tak suka . Pastu kami text . Tapi aku layan dia pun macam nak taknak jaa . Cara tak ikhlas laa . *skip*
                                  
***
Haritu aku hangout dengan jiha and lynn . Ohh , aku lupa nak bagitau , at the same time aku kawan dengan budak ni . Rapat laa jugak . Tapi aku tak terasa nak couple dengan dia . Okay , abaikan . Nak dijadikan cerita dia tau laa aku hang kat mana . Masa tengah tunggu nak masuk cinema , kawan yang aku rapat ni call . Dia cakap dia ada kat situ . Aku pun macam ehh mana mana ? Tengok tengok belakang dia ada . Sembang sembang sembang mengarut mengarut mengarut . Then aku terkantoi mesej dengan si faker ni . Aku pun macam erghhhh ! aku tak suka orang ambik fon aku sesuka hati then check . Lepastu aku dengan kawan aku ni makin renggang . *skip*

Masa tuu lah aku dengan faker ni makin rapat . Aku ingat lagi bila aku sedih dia bagi lagu ni kat aku - Exo K- Baby don't cry- walaupun aku tak suka k-pop ni aku dengar jugak . Tak sangka aku boleh senyum balik . That time , aku dah macam dah jatuh hati kat dia . Tapi kali ke-3 dia mintak baru aku terima . 14.8.2013 . *skip*

Hari hari aku berlalu dengan indahnyaa , hujan ku rasakan bunga bunga cinta . Phuiii ! Setiap kali dapat mesej dari dia , aku senyum. Memang gila lah aku masa tuu . *skip*

Lepas 4 bulan , dia cakap dia akan pindah bulan 1 . 2014 . So aku macam okay laa kan . Aku tanya dia kat mana , dia cakap abroad . **** **** . Sensored . Maaf , aku tak boleh bagitau . Sapa tak patah hati kan , tapi aku okaykan diri aku . Takpa , asalkan masih boleh contact , aku tak kisah :) *skip*

Aku dengan dia makin renggang . No texts , no more OTP , no IM , no DM . Kalau ya pun , sat jaa . Masa tu aku dah tak sedap hati . Aku dapat rasa yang ada benda yang akan berubah . *skip*

31.12.12 aku text dia bapak gila panjang . Sebelum ni aku tak pernah hantar ayat jiwang sampai macam tu sekali . Yang ada ILY , ILYT , IMY . Yang tuu jaa , mungkin sebab aku dah rasa yang aku akan kehilangan sesuatu kot . Lupa nak cakap , dia ni jarang online fb . Twitter tu boleh laa . Lepas aku IM tuu aku tak DM or mention dia pun suruh baca . Tunggu punya tunggu still no reply from him . Aku sabar . 1.1.2014 aku try bukak fb dia . And you know what ?

Sorry! You Entered An Old Password !
Your password was changed at: Wednesday, January 1, 2014 at 4:57pm

Masa tu ya Allah , hati aku dah meronta-ronta . Aku tak give up centu jaa , aku search twitter dia and I got this 'Internal server error. ' . Jantung aku dah macam nak tercabut dah . Macam macam aku try , tapi tetap tak boleh. *skip*

Tadi kawan dia cakap esok 4/1/2014 dia pindah . Aku mintak tolong kawan dia suruh dia reactive balik fb dia . Aku nak cakap ngan dia sat jaa. Tunggu punya tunggu tak online online . Hati ego aku kata " Buat apa nak tunggu dia , entah entah dia langsung tak ingat hang " . Aku ikutkan jugak ego aku . Yahh ! I was wrong . Aku silap . Sekarang aku yang menangis non-stop. Apa perasaan hampa bila kena tinggal centu jaa . Sepatah perkataan pun takdak . Just hilang macam tuu jaa . Serves me right !

***
Sekarang aku tak pasti aku patut tunggu dia ataupun tak . Aku dalam dilema . Bila aku bukak lagu Exo tuu , lagi cepat aku menangis . Dulu lagu tu bagi aku semangat , sekarang lagu tu buat aku susah nak lupa diaa :( Aku harap benda ni takkan berakhir macam ni jaa . Setiap cerita mesti happy ending kan ? I wish it will be like that :') 



Thanks for reading :)




Older Post

Short Biodata

Name: Kelibat Gadis
Known as: Gadis
Age: 20-5 years old
Status: Hak Milik Allah
Country: Malaysia
Fav. Colours: Warna Kehidupan
Language: Malay and English
Hobby: blogging, Sleeping, Eating
Fav Quotes: be yourself!
Contact Me: Official Blog

Likes:Semua benda kecuali benda yang tak suka

♥ Eating
♥ Blogging
♥ Chocolates
♥ Ice Cream
♥ Tweet Addict
♥ Black+White
♥ Sleeping
♥ Natural Beauty

Dislikes

✖ Haters
✖ Liars
✖ High heels

Aku hanya manusia biasa . Hamba Allah yang mempunyai sejuta kelemahan. Andai itu takdirku , aku terima dengan rela hati :')